Uutinen

Tule verkostoitumaan Vimmaan perjantaina 12. joulukuuta!

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - luovien alojen urapalveluiden kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 12.12.2014 klo 13-15.30 (huomioi tilaisuuden kellonaika!) Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen salissa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, luovien osaajien, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat vinkkejä oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Joulukuun aiheena on aineeton arvonluonti – luovan osaamisen merkitys tuotteille ja liiketoiminnalle.  Iltapäivätilaisuuden alustajana on Experience Director Janne Loiske Plantui Oy:stä aiheenaan Plantuin menestystarina – muotoilun ja terveellisen ruoan liitto. Luovien innovaatioiden suojaamisesta alustaa puolestaan Pekka Krook DIGES ry:stä. Puheenvuoron teemoja ovat mm. luova talous, arvon muodostaminen, muotoilu ja tekijänoikeudet.

Alustusten jälkeen käydään vapaata keskustelua ja ideoidaan yhdessä verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset maanantaihin 8.12. mennessä. Paikkoja rajoitetusti. Alustuspuheenvuorot taltioidaan.

Ilmoittaudu tästä. 

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Veera Laurila

Työnsuunnittelija | Arbetsplanerare

 

Taiteen edistämiskeskus | Centret för konstfrämjande

Lounais-Suomen toimipiste | Sydvästra Finlands regionalbyrå

 

Linnankatu 24, 20100 Turku | Slottsgatan 24, 20100 Åbo

puh. / tfn +358 295 330 909

 

www.taike.fi