Uutinen

Tule verkostoitumaan Vimmaan perjantaina 5. syyskuuta!

Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste järjestää yhdessä LUOVAMO - luovien alojen urapalveluiden kanssa verkostoitumistilaisuuden perjantaina 5.9.2014 klo 10 – 12. Tilaisuus pidetään nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16, Turku), 3. kerroksen salissa.

Tilaisuus on tarkoitettu taiteen kentän, luovien osaajien, liike-elämän eri alueiden sekä julkisen ja kolmannen sektorin edustajille. Verkostoitumistilaisuudessa yritysten ja yhteisöjen edustajat etsivät uusia mahdollisuuksia käyttää taidetta ja luovaa osaamista liiketoimintansa parantamiseen ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen sekä saavat vinkkejä oman toimintansa uudistamiseksi. Taiteilijat puolestaan saavat ideoita taiteen erilaisista työllistymismahdollisuuksista.

Syksyn ensimmäisen verkostoitumistilaisuuden alustajana on luova johtaja Tatu Laine INNOAURA – luovaa liiketoimintaa Varsinais-Suomesta -kilpailun voittaneesta NordicEdu Oy:stä. Puheenvuoron ”Koulun penkiltä syvään päähän – ensiyrittäjän omalaatuinen polku pelialalle” teemoina ovat startup -yrittäminen, verkostoituminen, jalkatyö ja jyrkän oppimiskäyrän saavuttaminen. NordicEdu Oy kehittää lasten ja nuorten hyöty- ja oppimispelejä. 

Aamupäivän alustuksen jälkeen käydään vapaata keskustelua ja ideoidaan yhdessä verkostoitumisen ohella.

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 31.8. mennessä. Paikkoja rajoitetusti. Alustuspuheenvuoro taltioidaan.

Ilmoittaudu tästä!

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Veera Laurila

Työnsuunnittelija | Arbetsplanerare

Taiteen edistämiskeskus | Centret för konstfrämjande

Lounais-Suomen toimipiste | Sydvästra Finlands regionalbyrå

Linnankatu 24, 20100 Turku | Slottsgatan 24, 20100 Åbo

puh. / tfn +358 295 330 909