Tapahtuma

Eloon!-kiertue: Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla

Suomen Yrittäjien ja Luovan verkon järjestämä Eloon!-kiertue saapuu 30.9.–1.10. Raumalle teemalla "Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla". Kiertueella luovien alojen ja elinkeinoalojen toimijat ideoivat yhdessä luovia ratkaisuja alueiden elinvoimahaasteisiin.
Eloon!-kiertue: Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla. 28.-29.10.2024 Rauma.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika

Ma 28.10.2024 klo 10.00 — Ti 29.10.2024 klo 13.00

Tapahtumapaikka

Valtuustosali (Kanalinranta 3, 26100 Rauma)

Rauma kukoistaa etenkin kesäisin, ja taide- ja kulttuuritarjonta tuo kaupunkiin eloa. Mutta miten kaupungin ympärivuotista elinvoimaisuutta voidaan lisätä eri toimijoiden välisellä yhteistyöllä? Miten luovien alojen sekä elinkeinoelämän välistä yhteistyötä vahvistetaan entisestään?

Eloon!-kiertue saapuu lokakuussa Raumalle teemalla ”Ympärivuotinen yhteistyö Raumalla”.

Tilaisuus järjestetään kahdessa osassa. Maanantaina 28.10. klo 10–11 järjestetään aiheeseen orientoiva puheenvuoro Teamsissa.

Tiistaina 29.10. klo 9.00–13.00 Valtuustosalissa järjestetään työpaja, jossa ideoidaan yhteistyöratkaisuja Rauman ympärivuotisen houkuttelevuuden lisäämiseksi.

Tilaisuus on suunnattu Rauman alueella toimiville elinkeinoaloilla sekä luovilla aloilla työskenteleville. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata eri toimialoja ja kehittää uutta liiketoimintaa perinteisen elinkeinoelämän ja luovien alojen välille.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa 1.6.2024.

Tilaisuuteen mahtuu yhteensä 50 osallistujaa, joista puolet edustaa elinkeinoaloja ja puolet luovia aloja.

Rajatun osallistujamäärän vuoksi tilaisuuteen otetaan yksi edustaja kustakin organisaatiosta. Etusijalla ovat sellaiset osallistujat, jotka pystyvät osallistumaan molempina päivinä. Ilmoittautuminen on sitova.
Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Työpajaan osallistuville tarjotaan aamukahvit ja lounas.

Eloon!-kiertue

Millaista uutta ajattelua saadaan aikaan, kun perinteinen elinkeinoelämä ja luovat alat kohtaavat? 

Eloon!-kiertue kokoaa yhteen elinkeinoalojen sekä taiteen, kulttuurin ja luovan alan toimijoita ratkaisemaan alueilla tunnistettuja elinvoimahaasteita.

Kiertue järjestetään vuonna 2024 neljällä paikkakunnalla: Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Raumalla.

Eloon!-kiertueen järjestävät Suomen Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Luova verkko -hanke (ESR+). Rauman tilaisuutta ovat järjestämässä myös Rauman kaupunki ja Satakuntaliitto. Yhteistyössä ovat mukana Satakunnan ELY-keskus, Satakunnan Yrittäjät sekä Taiteen edistämiskeskuksen Taikerit-hanke.

Lue lisää Eloon!-kiertueesta

Lisätietoja

Sofia-Charlotta Kakko, hankepäällikkö, Taiteen edistämiskeskus
[email protected], +358 295 330 912

Sonja Antosalo, asiantuntija, Suomen Yrittäjät
[email protected], +358 50 303 7846

Eloon!-kiertueen visuaalinen ilme: Aino Papinniemi